Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Так вони вже наступають. Дивись, що вони хочуть зробити? Зараз триває тенденція Саміту миру, він буде у червні, тобто зовсім чуть-чуть. Ось зараз вони відхапають все, що можуть типу відхопити, і воно стоятиме. Ніби ми ось тут ось уже стоїмо, але ж ми нікуди не дінемося, давайте вести мирні переговори, у нас безліч ваших полонених, особливо тих, які з «Азова».

Зараз йде активна кампанія про те, що звільніть, зробіть щось, якось вирішіть. Ми про це вже говорили, що це буде ціна. Вони не хочуть наступати, вони зараз кошмарять. Вони кошмарять, як можуть, і вони кинули реально весь резерв.

Харків. Який ти бачиш долю Харкова та сенс того, що зараз просто вбивають людей, вбивають місто?

Це для того, щоб люди погодилися на якісь переговори. Велика кількість українців налаштована проти будь-яких переговорів із терористом, і їх можна зрозуміти. Але вони зараз показують, що дотиснуть.

Знову ж таки, це їхня технологія, це їхня пропаганда так працює, що ми доведемо вас до відчаю, що ви скажете: «Краще віддати їм чуть-чуть, але залишити». І ось тут уже треба подивитися, наскільки мудро проявить себе українське керівництво та партнери, які могли б давно вже дати нам захисні установочки, але вони вирішили, що, може, ви якось так домовитеся і самі розберетеся.

Як повідомляла Politeka, Бюн зробила розклад і повідомила, що чекає на Україну та росію після загибелі президента Ірану.

Також Politeka писала про те, що Ніранжан розповів, чи виступить Індія на боці України під час саміту у Швейцарії.